Saturday, 2 June 2012

Orang yang aku sayang telah pergi dari hidupku


Malam ni yana nak cerita pasal ex boyfriend yana yang yana sayang iaitu Meor Azrul yang telah pergi dari hidup yana. Bie , i really miss you. Malam ni yana menangis lebih teruk daripada hari sebelum nyaa. Kerana kawan baik yana Intan Atilia memeberitahu yana yang meor tak boleh terima yana balik sebagai teman hidup. Allah. Pedih nya hati bila dengar. Apa lagi, terus meraung lah. Smpai baju habis basah kena air mata. Ramai yang memberi nasihat bahawa yang yana ni kuat. Tapi malam ni yana tak kuat dah. Yana nak mati :( dah tkde sape sayang kan yana lagi. Yana nak kasih sayang drpada seorang teman hidup. Tapi semua itu telah berakhir :/ ramai menasihat supaya yana tak putus asa. Hm yana try. Yana dah mcm org gila. Mcm orang kehilangan suami. Yang suami nya telah pergi selama-lamanya. Yana menangis, tak makan, muka asyik muram. Bila depan family, pura-2 gembira. Padahal dalam hati sedih gila nak mampus. Sumpah jealous tgk dia dgn perempuan. Even yana byk buat salah dekat dia, yana minta maaf. Tapi dia tk boleh terima semua tu. Tapi kenapa ? Kenapa bie? :( tak larat hari-2 nak menangis. Better yana pergi untuk selama-lamanya kan? Im chat yana dia tak reply, text tak reply, call tak angkt. Ada juga yan kata dia sayang yana, dia rindu yana. Tpi yana rasa tak. Dia dah benci yana !!!! Yana rasa yana ni mcm SS pula kan? Tapi sebenarnya yana tk putus asa nak mendapatkan dia balik. Yana mengaku yana menyesal dgn perbuatan yana selama ini. Yana janji tk buat lagi em em. Melupakan seseorang yang disayangi amat sukar :( . Bby nak bie tahu, bby sayang bie sampai mati